PIZZERIA LA PERLA ZWARTEMEER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Perla Zwartemeer. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 6:12 Beetje meer aandacht aan verdelen op de pizza
4 feb 2024 om 20:52 Het was weer goed en lekker bereid en zelfs de knoflook saus smaakte weer goed
24 jan 2024 om 1:22 De portie was zeer royaal, jammer dat het zo vreselijk zout was dat ik bijna de volledige maaltijd heb weggegooid.
31 dec 2023 om 4:16 Het eten was erg lekker en ruime porties.
31 dec 2023 om 4:15 Lekker eten!
17 dec 2023 om 18:58 Moesten veel te lang wachten op het eten
26 nov 2023 om 18:52 Superfood
26 nov 2023 om 18:46 Erg lekker
24 nov 2023 om 23:20 De lasange is geen aanrader. Was niet vers leek wel gehakseld ...... voer mega veel kaas erop . Viel erg tegen. Andere eten was wel goed en lekker
24 nov 2023 om 22:43 Fantastisch lekker eten
4 nov 2023 om 19:12 Eten besteld lasagne, maar hier krijg je waar voor je geld enorm bak vol hier konden we met 3 personen ervan eten ! Overig eten is ook altijd super goed !!!
29 okt 2023 om 20:12 Het eten was zoals altijd weer GE-WEL-DIG goed. Alleen had ik om 17.45u besteld en werd het pas om 19.30u bezorgd. Ik denk dat als het druk is eerder de keuze gemaakt moet worden om kanalen dicht te doen en de geplaatste bestellingen eerst te doen!